Lord quest refresh rate

You can report Bug/Issue in the game. Give us your feedback about Glory of Conquer and ideas for new features.

Moderator: GOC Moderator

Bothashoff
Posts: 7
Joined: Sat Sep 24, 2016 10:32 pm

Lord quest refresh rate

Postby Bothashoff » Sun Oct 09, 2016 5:52 pm

The lord quest refresh rate is bugged. I am on the same region as the fort with the -10% to lord quest refresh rate.
When the time starts again it is still 6:00 hrs. So it should be down to 5:24.
Please look into this

TheFly
OFFICIAL
OFFICIAL
Posts: 40
Joined: Tue Jul 12, 2016 2:19 am

Re: Lord quest refresh rate

Postby TheFly » Sun Oct 09, 2016 6:12 pm

Hello, I just want to double check, does your alliance own the fort that you are talking about? If it's just neutral or owned by another alliance then you will not get the buff.
-Fly
________
TheFly

:)

Bothashoff
Posts: 7
Joined: Sat Sep 24, 2016 10:32 pm

Re: Lord quest refresh rate

Postby Bothashoff » Mon Oct 10, 2016 9:26 am

Yes we own the fort and I am on the fort region. If I look at my boosts it says I am getting it. But i am not. Count down on timer restarts at 6 hrs when it should be 10% off that.

Bothashoff
Posts: 7
Joined: Sat Sep 24, 2016 10:32 pm

Re: Lord quest refresh rate

Postby Bothashoff » Thu Oct 13, 2016 10:45 am

Many thx. The "Lord quest refresh rate" bug now FIXED with latest patch. Much appreciated. :D

TheFly
OFFICIAL
OFFICIAL
Posts: 40
Joined: Tue Jul 12, 2016 2:19 am

Re: Lord quest refresh rate

Postby TheFly » Sat Oct 15, 2016 12:18 pm

Great, enjoy the game!
-Fly
________
TheFly

:)


Return to “Bugs and Suggestions”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests