The very first attack on player - fleet VANISHED on sending!

When reporting a Bug/Issue please specify your In-Game Username for better Troubleshooting. You can also report bugs in the game. Give us your feedback about Galaxy At War Online and ideas for new features.

Moderators: GAW Moderator, Forum Moderator

inqusitor
Posts: 20
Joined: Tue May 06, 2014 7:01 am

The very first attack on player - fleet VANISHED on sending!

Postby inqusitor » Fri Jan 15, 2016 9:27 am

server: Cerberus
cmdr name: inquisitor
time: about an hour ago
description:
I sent my first attack on player in my system (my alt) almost entire fleet.
System wrote: error...network error...not enough ships to send...
And thats it. ITS ALL GONE!
PLEASE ASSIST ASAP

Talizorah
OFFICIAL
OFFICIAL
Posts: 589
Joined: Sat Jul 20, 2013 10:16 pm
Location: North Carolina, USA

Re: The very first attack on player - fleet VANISHED on send

Postby Talizorah » Fri Jan 15, 2016 2:08 pm

Pleas email support@sphinxjoy.com with this information as well. I have also passed it along to the forum admin.

-Tali

inqusitor
Posts: 20
Joined: Tue May 06, 2014 7:01 am

Re: The very first attack on player - fleet VANISHED on send

Postby inqusitor » Sat Jan 16, 2016 2:13 pm

Thanks Tali. Got confirmation from game feedback that it was a glitch indeed!
Any turn around on RESOLVING THIS..?!

inqusitor
Posts: 20
Joined: Tue May 06, 2014 7:01 am

Re: The very first attack on player - fleet VANISHED on send

Postby inqusitor » Sun Jan 17, 2016 2:26 am

Support team keep asking me to provide them any details by email as if they have no clue or unable to check what had happen..?!

Talizorah
OFFICIAL
OFFICIAL
Posts: 589
Joined: Sat Jul 20, 2013 10:16 pm
Location: North Carolina, USA

Re: The very first attack on player - fleet VANISHED on send

Postby Talizorah » Fri Jan 22, 2016 8:58 pm

Typically they like to have a more specific time frame to look at, especially if there has been any activity on the account since that glitch. Also, if you provide which planet coords from where to where, that can help as well.

inqusitor
Posts: 20
Joined: Tue May 06, 2014 7:01 am

Re: The very first attack on player - fleet VANISHED on send

Postby inqusitor » Sun Jan 24, 2016 2:48 am

Hello

It looks like you tried to resolve the issue, I appreciate that -

Image

but a Reward... SERIOUSLY?
Do you guys really believe that getting back something that I have already build - is considered a REWARD ?!

A reward for WHAT?
- for my wasted DM to boost the production of those ships???
- or reward for my wasted 3 days of time with no ability to grow using lost fleet???
- or for being your free tester with all those feedbacks and correspondence with you???

You know that I've been your loyal player for many years since Hades server.
I really enjoyed this game and spent a lot into it. But there is just one step from love to hate...

Talizorah
OFFICIAL
OFFICIAL
Posts: 589
Joined: Sat Jul 20, 2013 10:16 pm
Location: North Carolina, USA

Re: The very first attack on player - fleet VANISHED on send

Postby Talizorah » Thu Jan 28, 2016 12:31 pm

Hello, I checked with support and they said it was an error in word usage (translated incorrectly). It was supposed to say compensation but the word reward was accidentally used instead.

Wolfdreamer
Posts: 6
Joined: Sun Mar 25, 2018 3:58 pm

Re: The very first attack on player - fleet VANISHED on sending!

Postby Wolfdreamer » Mon Apr 23, 2018 10:50 pm

so exactly what languege are these devs using... abviously they not much of a programer couse their inability to use a translator properly is evident


Return to “Bugs and Suggestions”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests